MBA Opleiding - Alles over masteropleidingen!

MBA Opleidingen

Alles over masteropleidingen!

StepStone - Passende vacatures per mail
Kies een van de volgende goede sites!

 • MBA Opleidingen: Volg een MBA als studie post hbo. Studeren is een goed middel om te groeien. Haal een master titel. Wil je de volgende stap op je carrierepad nemen? Zoek je een verdieping in je werk? Een mastertitel helpt daarbij. Er is een breed aanbod van postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen waarbij je een MBA-titel behaalt. Als je een van de vele bachelor opleidingen hebt gevolgd, dan zijn mba opleidingen of een master opleiding misschien iets voor jou. Zoek je naar bedrijfskunde opleidingen of loi opleidingen, dan kan je op deze site meer vinden. Masteropleidingen en cursussen worden breed aangeboden. Zie MBA Opleiding.

 • Master of business administration opleiding: Als u uw leiderschap en ondernemerschap wilt verbeteren kiest u voor de Master of Business Administration (MBA) van Avans+. De door de NVAO geaccrediteerde MBA opleiding van Avansplus is sterk praktijkgericht en Nederlandstalig. Ondernemerschap en leiderschap staan centraal.

 • Masters Opleidingen: Op deze website kun jij veel informatie vinden over alle geaccrediteerde masteropleidingen in Nederland. Welke masteropleidingen zijn er allemaal? Hoe kies je een master? Vind hier een overzicht van alle masteropleidingen die je na bachelor kan volgen.

 • Makelaarsopleiding: Een makelaarsopleiding of makelaardij opleiding is leuk om te volgen. Wil jij ook toetreden tot de dynamische en uitdagende wereld van de makelaardij? Ben jij altijd al gefascineerd geweest door het bij elkaar brengen van mensen, en ben je oprecht geinteresseerd in mensen? Dan is het beroep makelaar zeker wat voor jou. Op deze website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen voor een makelaar. Of volg een cursus makelaar! Geinteresseerd in een opleiding makelaar? Zie op deze website de mogelijkheden voor een opleiding tot makelaar.

 • Stagehuis: De website Stagehuis biedt een compleet overzicht van stages en afstudeerstages aan in het buitenland. Je kan hier allerlei leuke internationale mogelijkheden zien om voor jouw opleiding of studie een relevante stage te lopen of onderzoek te doen.

 • Opleiding vergelijken: Opleiding vergelijken laat een uitgebreid overzicht zien van opleidingen in Nederland. Per branche en sector wordt een actueel overzicht getoond van cursussen. Het voordeel is dat daarbij ook direct het thuisstudie aanbod wordt getoond. Zo vind je snel de training, cursus, opleiding of studie van je keuze.

 • Opleiding tot Trainer in denkstijlen: Ieder mens hanteert 53 denkstijlen, in NLP termen; metaprogramma's. Denkstijlen zijn patronen in onze hersenen. Het heeft de regie over hoe en wat we denken, waarnemen, besluiten, werken, praten en luisteren. Denkstijlen stimuleren en beÔnvloeden daardoor ook de zelf-, en mensenkennis. Je zelfsturing kan beter ontwikkeld worden door dŪť denkstijlen aan te pakken, die in bepaalde situaties minder handig zijn. Wanneer je de Trainer Meta-programmer met goed gevolg hebt voltooid kun je hier werk in gaan vinden. Zo mag je in naam van Meta Me Meta You Institute de volgende trainingen verzorgen: Basic-, Premium- en Master-trainingen. Daarnaast zul je voldoende kennis bezitten om voor bedrijven trainingen op maat aan te kunnen bieden. Denk maar aan sales-, service-, teambuilding- en sfeerverbeteringstrainingen.

 • Opleiding verpleegkundige: Er zijn meedere verpleegkundige opleidingen. Deze worden aangeboden op MBO-niveau of op HBO-niveau. Maar er zijn ook specifieke master-opleidingen, en mogelijkheden voor thuisstudie.

 • NLP opleidingen: Volg NLP opleidingen via NLP Academie, een gerenommeerde opleider met een breed programma.

 • Jobsora: Bekijk een compleet overzicht van alle vacatures in Nederland.

 • Openingstijden van boekenwinkels: Op de website van Openingstijden zie je de openingstijden van winkels waar je boeken kunt kopen voor je MBA opleiding. Handig, want zo sta je nooit voor een dichte deur.

 • Theatervooropleiding: Vooropleiding in theater Amsterdam.

 • Info over zakelijke leningen: op deze site kun je informatie vinden over alles wat er komt kijken m.b.t. de financiŽle kant van een lening. Om een eigen zaak te starten na je MBA opleiding heb je deze wellicht nodig. Daarnaast zijn er ook alternatieven voor een lening, zoals een krediet, op de site aanwezig.

 • Solvabiliteit berekenen
 • SharePoint Opleiding
 • VCA VOL
 • Pwakkerman

 • Home - Disclaimer - Sitemap - Goede sites