MBA Opleiding - Alles over masteropleidingen!

MBA Opleidingen

Alles over masteropleidingen!

Vergelijk MBA-opleidingen

In Nederland is een breed aanbod van MBA trainingen en MBA opleidingen, deze richten zich voornamelijk op bedrijfskunde en bedrijfseconomie. Wil je verschillende MBA opleidingen vergelijken? Dat kan bij verschillende websites. Er zijn vele verschillende richtingen die je kunt volgen. Specifieke opleidingsrichtingen zijn: marketing management, financieel management, accounting of bedrijfsinformatica.

Overzicht van alle MBA opleidingen

Bekijk hieronder een overzicht van MBA opleidingen, trainingen en cursussen. De website MBA opleiding toont een actueel overzicht van MBA opleidingen in Nederland. Daarbij wordt gekeken naar de ranking in de Financial Times Global MBA Ranking 2013 (kolom ranking) en de score van de Intermediair MBA Monitor uit 2010 (kolom cijfer). Wilt u meer weten over een opleiding? Klik dan op de betreffende aanbieder.

OpleidingsinstellingStudie Ranking
FT Global
MBA Ranking
2013
Cijfer
Intermediair
MBA Monitor
2010
Rotterdam School of Management MBA RSM 33 3
TiasNimbas MBA TiasNimbas 64 2
Nyenrode Business Universiteit MBA Nyenrode n.b. 1
Business School Nederland MBA BSN n.b. 9
IBO Business School MBA IBO n.b. 7
Webster University MBA Webster University n.b. 8
TSM Business School MBA Bouw of MBA Zorg n.b. 4
NCOI Business School MBA NCOI n.b. n.b.
Bestuursacademie Nederland MBA Bestuursacademie NL n.b. n.b.
Maastricht School of Management MBA MsM n.b. n.b.
Open Universiteit MBA OU n.b. n.b.
Haagse Hogeschool MBA The Hague University n.b. n.b.
Avans+ MBA Avansplus n.b. n.b.
NTI MBA NTI n.b. n.b.

Meer weten? Ga naar het actuele overzicht van MBA opleidingen bij Springest.

MBA opleidingen vergelijken
Hoe kan je MBA opleidingen vergelijken? Je kan kijken naar de volgende kenmerken; de prijs, het opleidingsniveau, eventuele randvoorwaarden zoals leeftijdsgrenzen, totale lesduur en het betreffende opleidingsinstituut. Verder is het tijdstip van de lessen belangrijk; wil je een opleiding part-time of full-time volgen? En overdag of 's-avonds?

Sommigen zoeken naar een prestigieuze MBA studie die je een titel met status oplevert. Anderen zijn erg geinteresseerd in het lesprogramma en de specifieke inhoud. En velen zoeken de ideale combinatie tussen theorie en praktijk; het koppelen van academische diepgang aan praktische toepasbaarheid.

Belangrijk is om een MBAopleiding te vinden die uw persoonlijke ontwikkeling centraal stelt. Dat is de beste uitgangssituatie voor groei.

Home - Disclaimer - Sitemap - Goede sites